Oplev historien og håndværket hos guldsmed holstebro

Guldsmed Holstebro har en rig historie, som strækker sig over mere end et århundrede. Beliggende på Nørregade 6 i hjertet af Holstebro, har denne adresse huset dedikerede guldsmede siden 1908. Traditionen og arven fra denne historiske adresse inspirerer dagligt.


Begyndelsen på viclara smykker & ure


I 2006 begyndte Winni Hougaard Kuipers sin rejse inden for smykkebranchen. Udlært hos urmager og guldsmed Peter Toft i Holstebro, har Winni udviklet en passion for håndværket, som danner grundlaget for Viclara Smykker & Ure. Denne passion er tydelig i hvert smykke og ur, der skabes.


Den historiske adresse nørregade 6


Nørregade 6 er ikke blot en adresse; det er et symbol på årtiers dedikation til guldsmedehåndværket. Historien herfra beretter om flere generationer af talentfulde guldsmede, som har arbejdet utrætteligt for at levere kvalitet og skønhed til Holstebros borgere.


Håndværket bag smykkerne


Bag hvert smykke fra Guldsmed Holstebro ligger et omhyggeligt håndværk. Fra skitser og design til det færdige produkt, gennemgår hvert smykke en detaljeret proces, hvor kvalitet og præcision er i højsædet. Denne dedikation sikrer, at hvert smykke er unikt og af højeste kvalitet.


Ure og deres skønhed


Udover smykker tilbyder Guldsmed Holstebro også et bredt udvalg af ure. Hvert ur er nøje udvalgt for dets kvalitet og design. Urene kombinerer funktionalitet med æstetik, hvilket gør dem til tidløse stykker, der kan værdsættes i mange år.


Eksklusive deals for abonnenter


En af de mange fordele ved at være abonnent hos Guldsmed Holstebro er de eksklusive tilbud. Abonnenter får adgang til særlige rabatter og førsteret til nye kollektioner, hvilket giver dem mulighed for at eje unikke smykker og ure til fordelagtige priser.


Kundeservice i verdensklasse


Hos Guldsmed Holstebro lægges der stor vægt på kundeservice. Hver kunde bliver mødt med venlighed og professionalisme, og der bliver lyttet til deres ønsker og behov. Denne personlige tilgang sikrer, at hver kunde forlader butikken med et smil.


Bæredygtighed og etik


Bæredygtighed og etik er kerneværdier hos Guldsmed Holstebro. Der arbejdes målrettet på at sikre, at alle materialer er etisk fremskaffet, og at produktionen sker under forhold, der respekterer både miljø og mennesker. Dette engagement i bæredygtighed sikrer, at hvert smykke ikke blot er smukt, men også ansvarligt fremstillet.


Det perfekte gavevalg


Smykker og ure fra Guldsmed Holstebro er det perfekte gavevalg til enhver lejlighed. Uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum eller blot for at vise kærlighed, vil et smykke eller ur fra denne butik bringe glæde og værdi i mange år fremover.


Tilpasning og specialdesign


En anden unik service, der tilbydes, er tilpasning og specialdesign. Kunder har mulighed for at få designet smykker efter deres egne specifikationer, hvilket gør hvert stykke helt unikt og personligt. Denne service er ideel til dem, der ønsker noget helt specielt og skræddersyet.


Kvalitetsgaranti


Hvert smykke og ur fra Guldsmed Holstebro kommer med en kvalitetsgaranti. Dette sikrer, at kunder kan have fuld tillid til deres køb og vide, at de investerer i produkter af højeste kvalitet. Skulle der opstå problemer, er der altid hjælp at hente.